Om SMV fødevarer

OM SMV FØDEVARER

Er du i tvivl om, hvem SMV Fødevarer er, og hvad vi står for, så kan du her på siden blive lidt klogere på, hvad vi er for en størrelse.

Groft sagt kan man kalde os for en slags fagforening for fødevarevirksomheder. Vi rådgiver og vejleder nemlig inden for adskillige felter, og på den måde kan du altid være på forkant med, hvad der sker inden for netop din branche. Vi skræddersyr services, der passer til din virksomheds behov.

SMV Fødevarer i Danmark

SMV Fødevarer er en interesseorganisation, der tager hånd om små og mellemstore virksomheders behov og interesser. Vores medlemmer er alle virksomheder inden for fødevareindustrien – fra restauranter til vinhandlere og fiskehandlere.

Vi har primært til formål at:

  • Virke som en støttende kraft og hjælpe virksomheder til at drive en sund og indtjenende virksomhed.
  • Sikre at fødevarelovgivningen kan udføres i praksis, samt italesætte problemer over for regeringen.
  • Sørge for, at du får information om eventuelle lovændringer.
  • Rådgive og vejlede dig til at træffe de rette beslutninger for din virksomhed.

 

Du kan altså komme rigtig langt med os på sidelinjen, og ønsker du hele tiden at være på forkant, og gerne foran konkurrenterne, er vi din kompetente medspiller. Vi er eksperter i at optimere fødevarevirksomheder ved blandt andet at forberede dig på fødevarekontrol og altid vejlede dig til at træffe de rette beslutninger. Kigger du nærmere på vores forskellige medlemskaber, vil du opdage, at vi har tre forskellige tilbud alt efter, hvad din virksomhed har behov for. Med super-pakken får du den helt store pakke, der sikrer dig alt lige fra nyhedsbreve og netværksmøder, over adgang til elektronisk egenkontrol og hjælp i krisesituationer til rådgivning om hygiejne samt juridisk assistance. Derudover får du gode tilbud på økonomistyring.