Fødevaresikkerhed

Som ejer af en virksomhed, der enten sælger eller serverer fødevarer er det  vigtigt at sørge for, at fødevaresikkerheden er i top. 

Derfor gør myndighederne en stor indsats for at sikre, at maden overholder alle sikkerhedsstandarder, men som virksomhed har du også selv et ansvar. I Danmark er der et højt sikkerhedsniveau, når det kommer til madvarer. Ift. kød, så er det vigtigt at de dyr, der bliver slagtet er sunde, så der ikke er sygdomme, og derfor bliver arbejdet med dyrene ofte kontrolleret på diverse landbrug og på slagterier.

Undgå sygdom og bakterier

For at opnå optimal fødevaresikkerhed, er det vigtigt, at eliminere alle såkaldt ”dårlige” bakterier. Bakterier findes nemlig over alt og er helt essentiel hvor vores eksistens, men nogle af dem kan gøre os meget syge. Som virksomhed kommer man hurtigt i problemer, hvis man har solgt eller serveret madvarer, der har gjort folk syge.

Alle madvarer skal behandles og opbevares på bestemte måder for netop at undgå bakteriedannelse, og det er vigtigt at overholde disse ting, ikke mindst, når Fødevarekontrollen kommer forbi.

Lad SMV Fødevarer hjælpe dig

Som fødevarevirksomhed kan det nogle gange være svært selv at skulle holde styr på alle love og regler på de forskellige områder. Derfor kan det være en fordel for dig at få nogle eksperter til at hjælpe dig, og det er her, vi kommer ind i billedet. Vi ved nemlig alt om fødevaresikkerhed, hvordan du opnår det samt hvilke regler og love der gælder for virksomhederne.

Som virksomhed er det alfa omega at sørge for og tage ansvar for, at fødevaresikkerheden er i orden, da man som fødevarevirksomhed er fuldstændig afhængig af, at forbrugerne ikke bliver syge.

Gå den sikre vej

Når det kommer til madvarer, så spiser vi altid kun de råvarer, der ser friske og tiltalende ud, da vi netop ikke vil risikere at fylde kroppen med uhensigtsmæssige bakterier. Vi har mere eller mindre alle sammen prøvet at blive dårlige efter at have spist et måltid mad, og tanken om at have fyldt kroppen med sygdomsfremkaldende bakterier er bestemt ikke rar. Som virksomhed er der derfor ikke plads til kompromiser, når det kommer til sikkerheden. Og vil du gerne være på den helt sikre side, så få vores eksperter her hos SMV Fødevarer til at hjælpe dig med at opretholde fødevaresikkerheden.