E-smiley

E-smiley

Hos SMV Fødevarer samarbejder vi med mange forskellige virksomheder for at opnå flest muligt fordele for dig som medlem. En af vores vigtige samarbejdspartnere er eSmiley. Med eSmiley kan du udføre en korrekt elektronisk egenkontrol, og faktisk er virksomheden den største af sin slags i hele Norden. Deres formål er at styrke fødevaresikkerheden samt gøre hverdagen lettere for alle typer fødevarevirksomheder igennem smarte og effektive it-løsninger. eSmileys kundeskare breder sig lige fra engros og detail til cateringfirmaer, kantiner, plejehjem og sågar pølsevogne. Virksomheden blev til efter, at Fødevarestyrelsens smileyordning trådte i kraft – herefter blev der nemlig et behov for en nem egenkontrol, og svaret derpå var altså en digital en af slagsen. 

Elektronisk egenkontrol

Egenkontrol er et system, der er påkrævet alle virksomheder inden for fødevarebranchen. Dette system sikrer, at den vare, der bliver solgt eller serveret, overholder de gældende love og regler. Fødevarestyrelsen varetager kontrollen, og der bliver givet bøder og påbud, hvis ikke reglerne overholdes. 

Til hver virksomhed bliver der lavet en risikoanalyse som afgør, hvordan egenkontrollen skal udføres i den pågældende virksomhed. Og herefter kommer den elektroniske egenkontrol ind i billedet. Det er nemlig en digital løsning, der gør det nemt og overskueligt at udføre kontrollen. Den nemme tilgang øger sikkerheden inden for fødevarekontrol, da systemet blandt andet kan være med til at advare om fejl og mangler i kontrollen, så du kan nå at udbedre dem, inden Fødevarekontrollen kommer på besøg næste gang.

Hvorfor er e-smiley godt?

eSmiley er Nordens største elektroniske egenkontrol. Virksomheden stræber efter at gøre fødevaresikkerheden enkel og effektiv for deres kunder. Vælger du denne løsning, får du blandt andet en daglig liste over kontroller I skal udføre, skræddersyet egenkontrolprogram og risikoanalyse samt SMS- og mailalarm, når en kontrol er ved at løbe ud foruden masser af support og flere andre gode fordele.

Som en yderligere bonus kan du med eSmiley få masser af rådgivning og vejledning angående, hvordan du sparer penge og reducerer madspild.

Derudover kan du deltage i diverse hygiejnekurser, og med eKost kan du få styr på opskrifter, et overblik over madvarers indhold (i forhold til allergener), samt lynhurtigt printe labels.

Vælg SMV Fødevarer

Med os på sidelinjen får du altså adgang til en masse spændende aktører, der alle kan være med til at optimere din virksomhed på den ene eller anden måde. Din vækst starter igennem os, så skynd dig derfor ind og tjek vores medlemskab ud og afgør, hvilke udvidelser, der vil matche dig og din virksomhed bedst.