fbpx

E-smiley

Hos SMV Fødevarer samarbejder vi med mange forskellige virksomheder for at opnå flest muligt fordele for dig som medlem. En af vores vigtige samarbejdspartnere er eSmiley. Med eSmiley kan du udføre en korrekt elektronisk egenkontrol, og faktisk er virksomheden den største af sin slags i hele Norden. Deres formål er at styrke fødevaresikkerheden samt gøre hverdagen lettere for alle typer fødevarevirksomheder igennem smarte og effektive it-løsninger. eSmileys kundeskare breder sig lige fra engros og detail til cateringfirmaer, kantiner, plejehjem og sågar pølsevogne. Virksomheden blev til efter, at Fødevarestyrelsens smileyordning trådte i kraft – herefter blev der nemlig et behov for en nem egenkontrol, og svaret derpå var altså en digital en af slagsen. 

Elektronisk egenkontrol

Undrer du dig over, hvad elektronisk egenkontrol egentlig er for en størrelse, så giver vi dig her på siden en lille guide, som gerne skulle gøre dig lidt klogere. Egenkontrol er et system, der er påkrævet alle virksomheder inden for fødevarebranchen. Dette system sikrer nemlig, at den fødevare, der bliver solgt eller serveret, overholder de mange love og regler, der gælder på området. Fødevarestyrelsen varetager kontrollen, og således bliver der givet bøder og påbud, hvis ikke alle regler er overholdt. Til hver virksomhed bliver der lavet en risikoanalyse som afgør, hvordan egenkontrollen skal udføres i den pågældende virksomhed. Og herefter kommer den elektroniske egenkontrol ind i billedet. Det er nemlig en digital løsning, der gør det nemt og overskueligt at udføre kontrollen. Den nemme tilgang øger sikkerheden inden for fødevarekontrol, da systemet blandt andet kan være med til at advare om fejl og mangler i kontrollen, så du kan nå at udbedre dem, inden Fødevarekontrollen kommer på besøg næste gang.

Læs mere om elektronisk egenkontrol

Hvorfor er e-smiley godt?

Vil du gerne opnå en elite-smiley, så kommer du rigtig langt med eSmiley i ryggen. Naturligvis er det virksomheden selv, der skal gøre det gode arbejde, men med den rette hjælp bliver processen meget nemmere. eSmiley er Nordens største elektroniske egenkontrol. Virksomheden stræber efter at gøre netop fødevaresikkerheden enkel og ikke mindst effektiv for alle deres kunder. Her kommer du i et godt selskab med massevis af andre store og små virksomheder. Vælger du denne løsning, får du blandt andet en daglig liste over kontroller I skal udføre, skræddersyet egenkontrolprogram og risikoanalyse samt SMS- og mailalarm, når en kontrol er ved at løbe ud foruden masser af support og flere andre gode fordele.

Som en yderligere bonus kan du med eSmiley få masser af rådgivning og vejledning angående, hvordan du sparer penge og reducerer madspild. Derudover kan du deltage i diverse hygiejnekurser, og med eKost kan du få styr på opskrifter, et overblik over madvarers indhold (i forhold til allergener), samt lynhurtigt printe labels.

Vælg SMV Fødevarer

Med os på sidelinjen får du altså adgang til en masse spændende aktører, der alle kan være med til at optimere din virksomhed på den ene eller anden måde. Din vækst starter igennem os, så skynd dig derfor ind og tjek vores forskellige medlemskaber ud og afgør, hvilken model der vil matche dig og din virksomhed bedst.

linkedin

 

SMV Fødevarer

Poppelvej 83
5230 Odense M
Tlf.: 6373 0000

Mandag-torsdag kl. 8-16 
Fredag kl. 9-13

Tilmeld nyhedsbrev