fbpx

FødevareDanmark

SMV Fødevarer er en del af FødevareDanmark, der er en paraplyorganisation med flere andre små og mellemstore organisationer under sig – alle inden for fødevarebranchen. Denne organisation står for at fremme netop disse fødevarevirksomheders interesser, så de ikke bliver glemt eller overset blandt større virksomheder. FødevareDanmark taler de forskellige virksomheders sager, både over for politikere, myndigheder, pressen samt andre autoritære beslutningstagere. Derudover hjælper de virksomhederne på vigtige områder såsom fødevarelovgivning, arbejdsmiljø og økonomirådgivning, og yderligere hjælper de med at opnå diverse fordele og rabataftaler. SMV Fødevarer er én ud af fem organisationer, der hører under FødevareDanmark, hvoraf de tre andre er Danske Slagtermestre, Ostehandlerforeningen for Danmark, Smagen af Danmark og Danmarks Fiskehandlere.

SMV Fødevarer og FødevareDanmark

Som medlem hos SMV Fødevarer, så får du adgang til masser af fordele. Vi har en helt klar agenda, der går ud på naturligt at forene de sammenfaldende interesser for små og mellemstore fødevaregrossister og -producenter i Danmark. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at du som lille eller mellemstor virksomhed kan klare dig stærkt både på hjemmemarkederne og eksportmarkederne. Herudover forsyner vi vores medlemmer med kompetent rådgivning, der gør det muligt for dig at drive en sund og sikker virksomhed, med blandt andet en god økonomi og et godt arbejdsmiljø. Vi vil arbejde for, at små og mellemstore fødevarevirksomheder har en berettigelse i en konstant markedsudvikling samt bidrage til, at du kan navigere i en verden i forandring og samtidig har alle værktøjerne til at gøre det. Vi vil sikre, at politikere, lovgivere og diverse myndigheder holdes i øjenhøjde med fødevarevirksomhedernes virkelighed og ikke stiller urealistiske krav. For bedst muligt at kunne leve op til de ting vi lover, så samarbejder vi med FødevareDanmark. Ligesom at vi er din sparringspartner, så er de nemlig vores paraplyorganisation, og de sørger derfor for at hjælpe os godt på vej i blandt andet medierne og for at nå ud til politikere og myndigheder.

Et samarbejde, der sikrer optimale betingelser

Hos SMV Fødevarer hjælper vi fødevare virksomheder med et tværgående netværk i organisationen og at få indflydelse på blandt andet politiske beslutninger, og det er her vores samarbejde med FødevareDanmark kan komme din virksomhed til gode. For at vi kan tilbyde dig de mest optimale betingelser og de bedste muligheder for indflydelse, så er FødevareDanmark nemlig vores talerør, og sammen når vi ud på den politiske scene og skaber resultater, som i sidste ende har stor betydning for netop din fødevarevirksomhed. FødevareDanmark er en betydningsfuld og autoritær spiller inden for fødevarebranchen, og du kan derfor roligt regne med, at både myndighederne og politikerne lytter til de udspil, der kommer derfra. Kort sagt, så har vi valgt at samarbejde med FødevareDanmark, for at kunne sikre dig og din virksomhed de bedst mulige forhold. SMV Fødevarer er her for din skyld, og vi er sikre på, at vi i fællesskab med både dig og vores mange samarbejdspartnere kan gøre din virksomhed til en god og velkørende forretning.

linkedin

 

SMV Fødevarer

Poppelvej 83
5230 Odense M
Tlf.: 6373 0000

Mandag-torsdag kl. 8-16 
Fredag kl. 9-13

Tilmeld nyhedsbrev