fbpx

Hvad siger vores medlemmer om SMV Fødevarer?

 

 • SUVIT

  SUVIT

  Det er altafgørende, at vi er begyndt at snakke sammen og hjælpe hinanden. Kontingentet tjener sig hjem mange gange på den måde. SMV Fødevarer sørger for at vi mødes med jævne mellemrum – så får vi talt sammen og åbner op lidt efter lidt hver især til fælles nytte.

  Fødevareafdelingen - ja hele huset af medarbejdere i FødevareDanmark - kan SMV Fødevares medlemmer med fordel trække på."

  Michael Gertz

 • Gert Nielsen A/S

  Gert Nielsen A/S

  Det er interessant at møde ligesindede med samme udfordringer i en verden af voksende regler og indskrænkninger. Det er vigtigt, at små og mellemstore fødevarevirksomheder står sammen og markerer sig og får ét fælles talerør – Det har vi fået her. Vi har alle udgifter til de samme ting over tid – kan vi gøre noget sammen, og spare penge og tid er det en win win – så har vi bedre tid til at være konkurrenter overfor kunderne :-)

  Før talte vi end ikke sammen – nu har vi konstruktive diskussioner af brancherelaterede udfordringer - og festlige sammenkomster”

  Gert Nielsen

 • JN Meat

  JN Meat

  Det drejer sig om kommunikation! Når vi taler sammen, så sker der noget, og det er ubetaleligt. Det er rart at tale med andre, der er i samme situation som dig selv. Det giver en tryghed at vide, at der er andre, der kan hjælpe, andre at tale med som forstår dig, og så får vi fagligt input, så vores viden vokser.

  Det er også en tryghed at vide, at skulle der komme pressefokus på dig, så har du et talerør og en anden, der står frem i medierne, så du ikke selv skal stå forrest, men kan tale med en fælles stemme overfor pressen også.”

  John Nielsen

linkedin

 

SMV Fødevarer

Poppelvej 83
5230 Odense M
Tlf.: 6373 0000

Mandag-torsdag kl. 8-16 
Fredag kl. 9-13

Tilmeld nyhedsbrev

logo neg